Teamontwikkeling

Intervisie

Het is goed om als team af en toe stil te staan bij vraagstukken, problemen en uitdagingen die je tijdens de uitoefening van het werk tegenkomt. Willen jullie op een simpele, maar doeltreffende manier hiermee aan de slag? Dan laat ik jou en je collega’s graag het nut van intervisie ervaren. Intervisie is een krachtig middel voor mensen die met en van elkaar willen leren.

Jullie krijgen informatie over verschillende intervisiemethoden en belangrijker nog, we gaan samen aan de slag. Ik zal de eerste twee bijeenkomsten zelf leiden. Daarna begeleid ik vooral en werken we ernaar toe dat het team de intervisiemethoden zelfstandig toe kan passen.

Workshop ‘ontdek je kwaliteiten’

Qualitytime voor je teamleden. Even niet bezig met de patiënt, cliënt of klant, maar investeren in elkaar. Ik laat het team in een ontspannen sfeer stil staan bij wie ze zijn, welke kwaliteiten ze hebben en op welke manier ze hier meer gebruik van kunnen maken.

De workshop ‘Ontdekken van je kwaliteit’ geeft ruimte voor verbinding en na dit dagdeel gaan professionals met een frisse blik op zichzelf en op elkaar de werkvloer weer op.

Breng jij mij op mooie ideeën?

Als jij mij vertelt waar je als manager, leidinggevende of coördinator tegen aanloopt kunnen we samen kijken naar een oplossing. Ik hoor graag van je wat er speelt in het team. Mijn ideeën daarover geef ik vorm in een passende workshop of training. Daarna gaan het team en ik samen in de actiestand.