Referenties

Marloesover Coaching

Bij Inge heb ik een kort traject gevolgd waarbij ze me echt met de neus op de feiten heeft gedrukt. Ze is helder in haar communicatie. Wanneer je met je eigen valkuilen wordt geconfronteerd is dit niet altijd fijn, maar Inge zorgde ervoor dat de emoties een plekje kregen en ging daarna rustig met me verder. We hebben verschillende situaties uit gespeeld en daardoor kreeg ik de tools in handen om de situatie aan te gaan. Een hele fijne manier van werken. Wanneer je iemand nodig hebt raad ik zeker Inge aan. Ze luistert en vraagt goed door waardoor je zelf je antwoord vindt.

Marijeover Coaching

Van onze gesprekken herinner ik me vooral Inge’s rust. Zij blijft rustig haar vragen stellen. Ze laat je niet wegkomen met een ‘makkelijk’ antwoord, ze is een volhouder. Ik vond dat heel fijn, zo kwamen we samen tot de kern.

Sanneover Coaching

Inge is tijdens het coaching traject met mij de zoektocht aangegaan naar de best passende oplossing voor mijn vraag. Ze was hierin een heldere en kritische spiegel, die vooral mij aan het werk heeft gezet. Daarin gaf Inge passende input om mij in het proces te stimuleren en te ondersteunen. Met een fijn resultaat als gevolg.