Coaching

Heb je het gevoel dat je vastzit? Is verandering nodig, maar iets houdt je tegen?

Misschien ‘loopt het niet zo lekker’. Je zoekt naar iets waardoor het beter kan worden. En bij zoeken hoort ontdekken. Ontdekken waar jouw antwoorden liggen.

Binnen het coachingstraject krijg je inzicht in je eigen (gedachten)patronen, je manier van handelen en wat dat met zich meebrengt. Niet langer meer onbewust, maar bewust. En bewustwording is de eerste stap naar verandering.

Voor mij is het belangrijk om een beeld te krijgen van wie je bent en waar je tegenaan loopt. In een eerste gesprek gaan we samen het doel vaststellen. Wat wil jij aan het eind van de coachingsgesprekken bereikt hebben? We stellen onder andere de vraag: ‘wat maakt dat jij ertegenaan loopt’ om vervolgens te kijken welke opties er zijn om dingen anders te gaan doen. Jij zult ervaren dat de stappen die jij zet (weer) voldoening en energie geven.

Ik loop een tijdje met je mee, we gaan dus samen op pad. Ik stel de (kritische) vragen en jij vindt zelf de antwoorden. Klinkt simpel, en dat is het ook.

Eén keer in de twee weken spreken we af. Dan heb jij tussen de gesprekken door voldoende tijd om de inhoud te laten bezinken en eigen te maken. Niet alleen tijdens het gesprek creëren we samen bewustwording, maar ik zal je ook passende, praktische opdrachten meegeven.

Gemiddeld zijn er zo’n zes gesprekken nodig om tot een goed resultaat te komen.

Binnen 12 weken zul je verandering zien en ervaren.

Het is toch heerlijk dat je…

  • (weer) rust ervaart?
  • jouw spreekwoordelijke lat op ooghoogte legt?
  • de knoop door kunt hakken?
  • je hoogsensitiviteit niet meer als last ervaart?
  • grenzen aan kunt geven?
  • weet wat je wil wat betreft je loopbaan?
  • je kwaliteiten herkent en weet hoe je ze in kunt zetten?

Mocht je eerst willen ervaren hoe het is om met me in gesprek te gaan, een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk. Hier in mijn prettige praktijkruimte of online. Welkom!  

Hoogsensitiviteit

Eens in de maand bied ik een Inspiratiedagdeel Hoogsensitiviteit aan. Wil je ook meer te weten komen over dit onderwerp, je eigen sensitiviteit en de uitwerking daarvan in je dagelijks leven? Neem contact met me op zodat je binnenkort (nog meer) vruchten plukt van deze mooie eigenschap. 

Teamontwikkeling & workshops

Naast individuele coaching bied ik ook workshops en trainingen aan.´Qualitytime´ nemen als team is belangrijk. Even niet bezig met de patiënt, cliënt of klant, maar investeren in elkaar. Ik laat jullie als team in ontspannen sfeer stil staan bij wie jullie zijn, welke kwaliteiten jullie hebben en op welke manier je hier meer gebruik van kunnen maken. Met plezier leren van en met elkaar. Vanuit verbinding, met een frisse blik en vol energie samen de werkvloer weer op. Dat wil ik jullie laten ervaren!

Breng jij mij op mooie ideeën?

Als jij mij vertelt waar je als manager, leidinggevende of coördinator tegen aanloopt kunnen we samen kijken naar een oplossing. Ik hoor graag van je wat er speelt in het team en voor welke uitdaging jullie staan. Mijn ideeën daarover geef ik vorm in een passende workshop of training. Daarna gaan het team en ik samen in de actiestand.