Coaching

Heb je het gevoel dat je vastzit? Is verandering nodig, maar iets houdt je tegen?

Misschien ‘loopt het niet zo lekker’. Je zoekt naar iets waardoor het beter kan worden. En bij zoeken hoort ontdekken. Ontdekken waar jouw antwoorden liggen.

Binnen het coachingstraject krijg je inzicht in je eigen (gedachten)patronen, je manier van handelen en wat dat met zich meebrengt. Niet langer meer onbewust, maar bewust. En bewustwording is de eerste stap naar verandering.

Voor mij is het belangrijk om een beeld te krijgen van wie je bent en waar je tegenaan loopt. In een eerste gesprek gaan we samen het doel vaststellen. Wat wil jij aan het eind van de coachingsgesprekken bereikt hebben? We stellen onder andere de vraag: ‘wat maakt dat jij ertegenaan loopt’ om vervolgens te kijken welke opties er zijn om dingen anders te gaan doen. Jij zult ervaren dat de stappen die jij zet (weer) voldoening en energie geven.

Ik loop een tijdje met je mee, we gaan dus samen op pad. Ik stel de (kritische) vragen en jij vindt zelf de antwoorden. Klinkt simpel, en dat is het ook.

Eén keer in de twee weken spreken we af. Dan heb jij tussen de gesprekken door voldoende tijd om de inhoud te laten bezinken en eigen te maken. Niet alleen tijdens het gesprek creëren we samen bewustwording, maar ik zal je ook passende, praktische opdrachten meegeven.

Gemiddeld zijn er zo’n zes gesprekken nodig om tot een goed resultaat te komen.

Binnen 12 weken zul je verandering zien en ervaren.

Het is toch heerlijk dat je…

  • (weer) rust ervaart?
  • jouw spreekwoordelijke lat op ooghoogte legt?
  • de knoop door kunt hakken?
  • je hoogsensitiviteit niet meer als last ervaart?
  • grenzen aan kunt geven?
  • weet wat je wil wat betreft je loopbaan?
  • je kwaliteiten herkent en weet hoe je ze in kunt zetten?

 

Coaching via FaceTime of Skype:

Het kan zijn dat je niet in de buurt woont, geen oppas kunt krijgen of misschien op dit moment in het buitenland verblijft. Online coaching volgen is iets wat heel goed werkt.

Mocht je eerst willen ervaren hoe het is om met me in gesprek te gaan, een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk!